stcrt-2010-3742-001.png Wijzigingsplan Tuindersweg nabij 24 te Maasdijk, bekendmaking ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Westland maken ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 2 maart 2010 hebben besloten tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Tuindersweg nabij 24 te Maasdijk’ (NL.IMRO.1783.wp0000-0006).

Het besluit van het college ligt, met bijbehorende stukken, met ingang van vrijdag 12 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het oprichten van een vrijstaande (burger) woning op het perceel Tuindersweg nabij 24 te Maasdijk, ter vervanging van de agrarische bedrijfswoning op het perceel Harteveldlaan 53 te Honselersdijk. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan ‘Parapluherziening bestemmingsplannen buitengebied Westland’.

Inzien besluit

  • Het besluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Wijzigingsplannen.

  • Het plan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ‘s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Beroep instellen

Gedurende de voornoemde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 11 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven