stcrt-2010-3740-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kanaalzone Noord-Oost’

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 12 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt: het ontwerpbestemmingsplan ‘Kanaalzone Noord-Oost’.

Het bestemmingsplan ‘Kanaalzone Noord-Oost’ maakt de bouw van 70 woonwerkeenheden langs het Oegstgeesterkanaal, ten oosten van de Noordwijkerweg, te Rijnsburg mogelijk. Het bestemmingsplan bepaalt de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het gebied.

De grens van het plangebied wordt gevormd door de nieuwe Bankijkerweg aan de noordzijde, aan de oostzijde de lijn loodrecht op het kanaal ongeveer 60 meter ten westen van plaats waar Vliet en Oegstgeesterkanaal bij elkaar komen, het Oegstgeesterkanaal aan de zuidzijde, het westelijke deel van de percelen met kadasternummers RBG02C05130 en RBG02C04269 aan de westzijde.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 12 maart 2010 t/m 22 april 2010 ter inzage, op het gemeentehuis en de servicepunten te Rijnsburg en Valkenburg en zijn tijdens openingstijden in te zien.

Het digitale bestemmingsplan is verbeeld en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpRBGkanaalzoneno-on01

Katwijk, 11 maart 2010

Naar boven