stcrt-2010-3715-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘De Run/MOB-complex’

De raad van de gemeente Boekel heeft in zijn vergadering van 25 februari 2010 besloten het bestemmingsplan ‘De Run/MOB-complex’ (gewijzigd) vast te stellen. De wijziging heeft betrekking op een verandering in de aangegeven bouwblokken. De gedeeltes hiervan die gelegen zijn binnen de geurcontour van een bedrijf aan de Peelstraat zijn op basis van een ingediende zienswijze verwijderd. De gemeenteraad heeft tevens besloten om geen exploitatieplan vast te stellen aangezien het kostenverhaal anderszins verzekerd is. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 11 maart 2010 gedurende 6 weken tijdens openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook raadpleegbaar via de website (www.boekel.nl) onder ‘Actueel’, ‘Bekendmakingen en vergunningen’ en dan ‘Ruimtelijke ordening week 10’.

Degene die tijdig zienswijzen bij de raad naar voren heeft gebracht en belanghebbende zijn, alsmede belanghebbenden die aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest (tijdig) zienswijzen bij de raad naar voren te brengen en belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Het beroep schort de werking van het vaststellingsbesluit niet op. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij degene die beroep instelt een verzoek om een voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Het bestemmingsplan treedt in dat geval niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Zowel voor het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Boekel, 25 februari 2010

Naar boven