stcrt-2010-3688-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Fietspad Telgterweg’ en Fietspad Oude Telgterweg’

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 11 maart 2010 tot 23 april 2010 de ontwerpbestemmingsplannen ‘Fietspad Telgterweg’ en ‘Fietspad Oude Telgterweg’, met de daarbij behorende stukken, voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij de het Klantcontactcentrum op werkdagen van 08.30–12.30 uur. De ontwerpbestemmingsplannen zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente www.ermelo.nl/bestemmingsplannen en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Fietspad Telgterweg’ voorziet in de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Telgterweg tusen de kruising Zeeweg en Oude Nijkerkerweg te Ermelo. Het bestemmingsplan ‘Fietspad Oude Telgterweg’ voorziet in de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Oude Telgterweg tusen de kruising Volenbekerweg en Waervalweg te Ermelo in Ermelo. Beide ontwerpbestemmingsplannen bestaan uit een toelichting, regels en diverse plankaarten.

Gedurende bovenvermelde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw ir. N.C. Weijers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0341-56 72 15 of via het e-mailadres: n.weijers@ermelo.nl

Ermelo, 10 maart 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven