stcrt-2010-3670-001.png Projectbesluit uitbreiden van een kampeerterrein

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend een projectbesluit te hebben genomen als bedoeld in artikel 3.10, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening inzake het uitbreiden van een kampeerterrein ten behoeve van maximaal 40 kampeermiddelen (inclusief natuurcompensatie) ten behoeve van de familie Y. Ykema te Sandfirden op het perceel nummer 11 te Sandfirden. Het besluit ligt ingaande 11 maart 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Wymbritseradiel, Stadslaan 75 te IJlst.

Tegen het projectbesluit kan met ingang van 11 maart 2010 gedurende een termijn van zes weken door de volgende belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden:

  • degene wie een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • degene die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben kunnen indienen en daar verschoonbare redenen voor kan aandragen.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Dit beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Belanghebbenden kunnen wel de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is dat verzoeker ook een beroepschrift heeft ingediend. Een dergelijk verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de sector bestuursrecht van de Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden.

Naar boven