stcrt-2010-3657-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad in zijn vergadering van 25 februari 2010 de volgende bestemmingsplannen ongewijzigd heeft vastgesteld.

1. Bestemmingsplan ‘Woningbouw voormalige ABC-school Munstergeleen’

Dit plan heeft betrekking op het terrein van de voormalige ABC-school aan de Watersleyerweg in Munstergeleen en beoogt de bouw van 9 patiowoningen en 5 ‘traditionele’ woningen met tuin mogelijk te maken.

2. Bestemmingsplan ‘Prins de Lignestraat 28, Geleen’

Dit plan heeft tot doel om de verbouw van het pand Prins de Lignestraat 28 te Geleen mogelijk te maken, meer specifiek de realisering van twee appartementen op de verdieping alsmede kantoorruimte op de begane grond en in de kelderruimte.

3. Bestemmingsplan ‘Kempstraat Born’

Dit plan biedt de mogelijkheid voor de bouw van 15 vrijstaande woningen op een onbebouwd gedeelte van de Kempstraat in Born.

De vaststellingsbesluiten en bestemmingsplannen liggen ter inzage met ingang van donderdag 11 maart 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 21 april 2010) bij de Vergunningenbalie van de Stadswinkel in Geleen (gemeentehuis, Markt 1).

De betreffende vaststellingsbesluiten met bijbehorende bestemmingsplannen kunnen tevens via het internet worden ingezien op de gemeentepagina www.sittard-geleen.nl onder Actueel/Nieuws, Bekendmakingen/vergunningen, Bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopigevoorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dát geval treedt het besluit niet in werking, totdat op dat verzoek is beslist.

10 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven