stcrt-2010-3640-001.png Vastgestelde structuurvisie Hoogvel Zuid

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat de gemeenteraad op 11 februari 2010 de structuurvisie ‘Hoogveld Zuid’ op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) gewijzigd heeft vastgesteld.

De structuurvisie schetst op hoofdlijnen de voorgenomen ruimtelijke ontwikkeling voor het toekomstige bedrijventerrein, dat globaal is gelegen oostelijk van het gehucht Lankes en wordt begrensd door de straten Zeelandsedijk, Rondweg Volkel en Kromstraat. Ook gaat de visie in dat verband in op de belangrijkste zaken van het te voeren ruimtelijke beleid en de manier waarop de gemeenteraad hieraan invulling wenst te geven. Met de vastgestelde structuurvisie bestendigt de gemeente Uden het eerder gevestigde voorkeursrecht (op grond van de Wet voorkeursrecht gemeenten) in het plangebied.

De papieren versie van de structuurvisie ‘Hoogveld Zuid’ kunt u bekijken bij de publieksbalie in de hal van het Gemeentehuis. De visie is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.uden.nl (onder het kopje ‘Leven in Uden/Bouwen en Wonen’).

Het is niet mogelijk om tegen de vastgestelde structuurvisie bezwaar of beroep in te stellen.

Uden, 10 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven