stcrt-2010-3555-001.png Voorbereidingsbesluit Atriumterrein

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 24 februari 2010 heeft besloten te verklaren, dat voor het gebied globaal begrensd door de Wijngracht, Dr. Kreijenstraat, Kerkplein, de begraafplaats en de spoorlijn een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit).

Voor het gebied is een herontwikkeling voorzien ten behoeve van een levendig stadsdeel waarin niet alleen de zorgfunctie een plek zal krijgen maar ook publieksgerichte dienstverlening, reguliere en bijzondere woonvormen, onderwijs en werkfuncties.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 11 maart 2010 voor de periode van een jaar. Het voorbereidingsbesluit is uitgezonderd van bezwaar en beroep en eventuele belanghebbenden kunnen hiertegen niet in verweer komen.

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende situatietekening liggen vanaf 11 maart 2010 voor eenieder ter inzage bij het vakloket Bouwen, Wonen, Leefomgeving, op de begane grond van het stadskantoor, Markt 33 te Kerkrade. Desgevraagd wordt de gelegenheid geboden om na telefonische afspraak (045-567 64 66) de stukken in te zien buiten de openingsuren van de balie. Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken kan ook digitaal worden ingezien via www.kerkrade.nl/actueel.

10 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Kerkrade.

Naar boven