stcrt-2010-3552-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘Delfzijl – Balg Slik 1−15’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 25 februari 2010 het projectbesluit ‘Delfzijl – Balg Slik 1–15’ vastgesteld. Het projectbesluit ‘Delfzijl – Balg Slik 1–15’ is voor de bouw van acht vrijstaande woningen aan de Balg en de Slik te Delfzijl, dat in strijd is met het geldende bestemmingsplan ‘Noord’.

Het vastgestelde projectbesluit en het raadsbesluit liggen van 11 maart 2010 tot en met 21 april 2010 ter inzage in het gemeentehuis (te bevragen bij de Centrale Balie) en in de Openbare Bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Het projectbesluit is ook in te zien via www.delfzijl.nl onder het kopje ‘Actueel’ – ‘Ruimtelijke plannen’ – ‘Projectbesluiten’.

Tijdens deze termijn kan uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht omdat tegen het ontwerpprojectbesluit geen zienswijzen bij de gemeenteraad zijn ingediend en het ontwerpprojectbesluit ongewijzigd is vastgesteld.

Het beroep moet worden ingesteld bij de Rechtbank van Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank van Groningen. Het raadsbesluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Delfzijl, 10 maart 2010

Naar boven