stcrt-2010-3549-001.png Vaststelling projectbesluit ‘Heiberg 26a (kuikenbroederij)’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 23 februari 2010 het volgende projectbesluit ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 12 maart 2010 tot en met 22 april 2010 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. → wonenenleven → bouwenenwonen → bestemmingsplannen → projectbesluiten.

Naam

Omschrijving

Projectbesluit ‘Heiberg 26a (kuikenbroederij)’

In het projectbesluit wordt het mogelijk gemaakt dat Kuikenbroederij Van Hulst B.V. aan de Heiberg 26a te Veldhoven kan uitbreiden in zuidelijke richting.

Aangezien niemand zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 ’s-Hertogenbosch. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Veldhoven, 10 maart 2010

Naar boven