stcrt-2010-3547-001.png Projectbesluiten en verleende reguliere bouwvergunningen Huis ter Heide (gemeente Zeist)

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en verleende reguliere bouwvergunningen ten behoeve van diverse bouwplannen aan de Amersfoortseweg 56/Rijksweg A-28 (Plan Sterrenberg) te Huis ter Heide (gemeente Zeist).

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij reguliere bouwvergunningen hebben verleend en op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening projectbesluiten hebben genomen voor:

  • Het plaatsen van een geluidsscherm over een lengte van 750 m1 op het perceel kadastraal bekend gemeente Zeist, sectie C, nummer 1162, 1164, 1165, plaatselijk bekend als Rijksweg A-28 t.h.v. Huis ter Heide

  • Het oprichten van 29 grondgebonden rijwoningen ‘De Hoven’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Zeist, sectie C, nummer 1036, plaatselijk bekend als:Amersfoortseweg 56, Huis ter Heide (Plan Sterrenberg)

  • het oprichten van 24 woningen ‘De Overtuinen’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Zeist, sectie C, nummer 960, plaatselijk bekend als: Amersfoortseweg 56, Huis ter Heide (Plan Sterrenberg)

  • het oprichten van 39 woningen 'De Bosranden' op het perceel kadastraal bekend gemeente Zeist, sectie C, nummer 01036, plaatselijk bekend als: Amersfoortseweg 56, Huis ter Heide (Plan Sterrenberg).

De projectbesluiten en reguliere bouwvergunningen met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 maart 2010 gedurende zes weken, ter inzage bij het Bouwloket in de Publiekshal, Slotlaan 20 te Zeist.

Belanghebbenden die ten aanzien van de ontwerpprojectbesluiten en de ontwerpbesluiten tot verlenen van reguliere bouwvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot de ontwerpprojectbesluiten en de ontwerpbesluiten tot het verlenen van reguliere bouwvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen deze projectbesluiten en de reguliere bouwvergunningen een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken en deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de projectbesluiten en de verleende reguliere bouwvergunningen bekent zijn gemaakt.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de projectbesluiten en de bouwvergunningen niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht.

De besluiten tot vaststelling van de projectbesluiten en de verlening van de reguliere bouwvergunningen wordt openbaar bekend gemaakt. De kennisgeving van de projectbesluiten worden overeenkomstig artikel 3.11, lid 2 Wro, juncto artikel 3.8, lid 3 Wro geplaatst in het gemeentelijk huis-aan-huis blad, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.zeist.nl).

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven