stcrt-2010-3541-001.png Projectbesluit voor het realiseren van een woning aan de Sanghorst te Mierlo sectie F, nummer 5522

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat zij op 26 januari 2010 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen voor het realiseren van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Mierlo, sectie F, nummer 5522 plaatselijk bekend Sanghorst ongenummerd te Mierlo. Daarbij is tevens besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Met ingang van woensdag 10 maart 2010 liggen het projectbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Rosalie de Bont van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 70. De stukken kunt u ook raadplegen via onze website www.geldrop-mierlo.nl onder het kopje ‘Bouwen en Wonen’, ‘Ruimtelijke instrumenten en plannen’, ‘Projectbesluiten’.

Het is niet mogelijk om afzonderlijk beroep in te stellen tegen dit projectbesluit. Dit besluit en de beslissing op de nog in te dienen bouwaanvraag worden voor de mogelijkheid van beroep immers als één beslissing aangemerkt (art. 46 sub 6 Woningwet en hoofdstuk 8 Awb). Dit betekent, dat het instellen van beroep mogelijk is, zodra ook op de aanvraag om een bouwvergunning is beslist.

Geldrop-Mierlo, 9 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

de secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders-de Leest.

Naar boven