stcrt-2010-3536-001.png Ontwerpprojectbesluit ten behoeve van de bouw van een moskee door vereniging Al Ansaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen. Het ontwerpprojectbesluit ziet op de bouw van een nieuwe moskee door vereniging Al Ansaar aan de oost rand van het St. Jozefpark te Hillegom.

Op grond van artikel 3.11, eerste lid, van de Wro ligt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 11 maart 2010 tot en met woensdag 21 april 2010 (zes weken) voor eenieder in ons gemeentehuis ter inzage in de gemeentewinkel, elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom. De ontwerpbouwvergunning zal tevens gedurende deze termijn ter inzage liggen.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per e-mail.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoon: (0252) 537 222. Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

De ruimtelijke onderbouwing behorende bij dit ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Onder het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ voert u bij ‘naam’ de naam van het plan in (moskee Al Ansaar). Vervolgens vinkt u het hokje aan voor ‘Toon concept en (voor)ontwerp’.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Hillegom, www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’).

Naar boven