stcrt-2010-3525-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied-Noord, deelplan Wijsbersche Hooge 2010

Burgemeester en wethouders hebben een bestemmingsplan voorbereid voor de ontwikkeling van een landgoed in Hoogeveen. Het gaat om een gebied dat ligt tussen de Wijsterseweg en het Spaarbankbos. Er zal een landgoedwoning en een buitenplaats worden opgericht en er wordt nieuw bos aangelegd, aansluitend aan het Spaarbankbos.

Hoewel het gebied nu ook al de bestemming ‘landgoed’ heeft passen de voorgenomen ontwikkelingen niet geheel binnen de bepalingen van het nu geldende bestemmingsplan. Daarom wordt nu een ontwerpbestemmingsplan in procedure gebracht.

Het bestemmingsplan ligt van 11 maart 2010 tot en met 21 april 2010 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen op www.bestemmingsplannenhoogeveen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen. Het adres is Postbus 20 000, 7900 PA Hoogeveen. Indien u een mondelinge zienswijze kenbaar wilt maken kunt u contact opnemen met Douwe Bethlehem, via 14-0528.

Hoogeveen, 10 maart 2010

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven