stcrt-2010-3514-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Fitland’ te Gemert ter inzage

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken hierbij op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 maart 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Fitland‘ bij de afdeling Publiekservice in het gemeentehuis aan het Ridderplein te Gemert ter inzage ligt.

Het plan omvat regelgeving voor de uitbreiding van het complex van sportcentrum Fitland te Gemert in de vorm van een hal aan de Vicaris van Asdonckstraat om daarin een aantal indoor sport- en spelactiviteiten onder te kunnen brengen.

Het plan biedt een planologisch - juridisch kader voor zowel het bestaande sport en fitnesscentrum als voornoemde uitbreiding op het terrein van Fitland alsmede het appartementengebouw aan voornoemde straat waarvoor eerder voor de bouw daarvan vrijstelling werd verleend.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld gedurende voornoemde termijn mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze op het ontwerp kenbaar te maken bij de raad van Gemert-Bakel, postbus 10.000 te 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken dan kunt u daartoe een afspraak maken met het loket Bouwen en Wonen te bereiken onder telefoonnummer 0492-378500.

Gemert, 5 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel,

de secretaris,

A.A.T.G. Jansen.

De burgemeester,

J.H.A.G. van Maasakkers.

Naar boven