stcrt-2010-3491-001.png ‘Eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Alphen aan den Rijn maakt ter verdoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de ‘eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’ gewijzigd is vastgesteld.

‘De eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’ is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp ‘eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’ dat eerder terinzage heeft gelegen. De gewijzigde vaststelling betreft een wijziging in de toelichting van het wijzigingsplan aangaande het aanpassen van de milieu- en geluidsparagraaf.

Ter inzage

Het besluit van het college met de bijbehorende Nota van zienswijze, de memo met aanbevelingen en het vastgestelde ‘eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’ met bijbehorende stukken liggen vanaf 11 maart tot en met 21 april 2010 voor belanghebbenden ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis.

Tevens kunt u de betreffende stukken digitaal bekijken, www.alphenaandenrijn.nl/station.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van de ter inzagelegging kan tegen het besluit van het college door een belanghebbende schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren hebben gebracht.

Een belanghebbende kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven