stcrt-2010-3479-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Park+Ride terrein NS Landgraaf

Omschrijving

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat, naar aanleiding van het d.d. 22 december 2009 genomen projectbesluit voor de realisatie van een Park+Ride terrein bij station NS te Landgraaf, welk projectbesluit inmiddels onherroepelijk is, thans het ontwerpbestemmingsplan waarin dit projectbesluit is ingepast, ter inzage ligt. Deze locatie is plaatselijk bekend als het gebied tussen de spoorlijn tussen Landgraaf en Heerlen en de Stationsstraat (naast het ter plaatse aanwezige uitvaartcentrum, nabij Stationsstraat 67). Het bestemmingsplan heeft daarnaast betrekking op de legalisatie van een aantal parkeerplaatsen gelegen in het deel van het Stationsplein dat tussen het stationsgebouw (Stationsplein 65-66) en de Stationsstraat is gelegen. Deze parkeerplaatsen zijn in strijd met het ter plaatse vigerende bestemmingsplan 'Schaesberg Midden'. De gronden zijn kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie B, nummers 7091 (gedeeltelijk) en 7093 (gedeeltelijk).

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gemeenten zijn verplicht hun ruimtelijke plannen op deze website te publiceren. Alleen deze versie is juridisch bindend.

Daarnaast ligt een afdruk van de (analoge) pdf-versie van het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 11 maart 2010 gedurende een periode van zes weken, tijdens de openingstijden, voor eenieder ter inzage in de Gemeentewinkel, afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Deze analoge stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website bij Bekendmakingen.

Gedurende de termijn kan door eenieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar gemaakt worden. Gelet op het bepaalde in artikel 3.14 Wet ruimtelijke ordening kan de zienswijze geen betrekking hebben op dat deel van het ontwerpbestemmingsplan dat betrekking heeft op de realisatie van een Park+Ride terrein. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695239.

Naar boven