stcrt-2010-3476-001.png Ontwerpbestemmingsplan Centrum Krimpen aan de Lek

De gemeente is bezig met een herstructurering van het centrumgebied in Krimpen aan de Lek. Om deze herstructureringsplannen planologisch mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld voor het centrumgebied in Krimpen aan de Lek. Het bestemmingsplan is in beginsel ontwikkelend van aard. Het voorontwerp omvat in hoofdzaak een nieuwe C1000 supermarkt, 3000 m2 overige detailhandel, 135 appartementen (huur en koop), 24 zorgeenheden, 700 m2 zorgondersteuningsruimte, een Cultuurhuis en 16 ASVZ eenheden.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Centrum Krimpen aan de Lek met ingang van 10 maart 2010gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Dit betekent dat u het ontwerpbestemmingsplan digitaal kunt raadplegen via www.nederlek.nl of kunt komen inzien bij de publieksbalie op het gemeentehuis.

Voor alle bestemmingsplannen die na 1 januari 2010 ter visie worden gelegd geldt een digitaliseringsverplichting. Het ontwerpbestemmingsplan Centrum Krimpen aan de Lek is verbeeldt op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit betreft het juridisch bindende exemplaar.

U kunt de analoge versie wel komen inzien, daar zijn echter geen rechten aan te ontlenen.

Zienswijzen

Gedurende de bovenstaande termijn van 6 weken kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Centrum Krimpen aan de Lek’ Postbus 2503, 2940 AA te Lekkerkerk.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken met mevrouw T. Kerkhof via telefoonnummer 0180-667727. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Algemene informatie

Voor algemene informatie met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de publieksbalie via telefoonnummer 0180-667722.

Lekkerkerk, 2 maart 2010

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven