stcrt-2010-3471-001.png Ontwerpbestemmingsplan Studentenhuisvesting NDSM en ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor het bestemmingsplan Studentenhuisvesting NDSM

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder het volgende bekend:

Het ontwerpbestemmingsplan Studentenhuisvesting NDSM en het daarbij behorende ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder liggen met de bijbehorende bijlagen met ingang van 10 maart 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

het servicecentrum, afdeling Vergunningen van stadsdeel Amsterdam-Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan Studentenhuisvesting NDSM staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Het plangebied wordt globaal begrensd aan de oostzijde door MS. Van Riemsdijkweg, aan de noordzijde door M.S. Tarnweg aan de westzijde door TT Melaniaweg en aan de zuidzijde door de MT Ondinaweg.

Doelstelling van het bestemmingsplan is om de bestemming studentenhuisvesting voor langere tijd mogelijk te maken. In het plangebied is sprake van geprojecteerde gevoelige bebouwing in de vorm van woningen. Deze bebouwing valt zowel binnen een zone van industrielawaai als binnen een zone van wegverkeerslawaai. In verband hiermee dienen voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan hogere grenswaarden voor het industrielawaai en wegverkeergeluid te worden vastgesteld. Met het bestemmingsplan ligt daarom het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarden terinzage. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Amsterdam-Noord. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de deelraad van stadsdeel Amsterdam-Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Studentenhuisvesting NDSM, ter attentie van projectbureau Noordwaarts, mevr. H. van der Meijs, postbus 37556, 1030 AN Amsterdam. Tevens kunnen gedurende de bovengenoemde termijn belanghebbenden hun schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit tot hogere geluidswaarde verzenden naar: het dagelijks bestuur van het stadsdeel Amsterdam-Noord, t.a.v. projectbureau Noordwaarts, mevr. Van der Meijs, Postbus 37556, 1030 AN Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevr. Y. Overdijk, telefoonnummer 020-6306 300 Amsterdam-Noord, 9 maart 2010.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord,

L. Brasz,

secretaris.

R. Post,

voorzitter.

Naar boven