stcrt-2010-3447-001.png Bestemmingsplan Dijkweg 2 (gewijzigd) vastgesteld ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het op 18 februari 2010 door de gemeenteraad van Muiden vastgestelde (gewijzigde) bestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste partiële herziening Landelijk Gebied 1993) te Muiden, gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis van Muiden.

Het bestemmingsplan behelst het geheel vernieuwen, uitbreiden en verplaatsen van de woning, gelegen op het perceel Dijkweg 2 te Muiden, waarbij het thans bestaande bouwvlak is wegbestemd. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan en behelst een aanpassing van de breedte van het hoofdgebouw en een verkorting van de uitbouw aan de achterzijde.

De termijn van terinzagelegging start met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant en zal tevens worden bekendgemaakt in WeesperNieuws en op de publicatieborden van de gemeente Muiden. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht, bij de gemeenteraad, beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het Bestemmingsplan Dijkweg 2 ligt ter inzage in het gemeentehuis van Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden.

Naar boven