stcrt-2010-3416-001.png Vaststelling projectbesluit Dijkstraat 1 te Maren-Kessel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lith maken bekend dat zij bij besluit van 22 december 2009 een projectbesluit hebben vastgesteld ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel ter plaatse van de aansluiting van de Dijkstraat op de Marensedijk te Maren-Kessel (kadastraal bekend als gemeente Alem, sectie C, nummer 1096). Voor de bouw van betreffende woning is op 4 maart 2010 bouwvergunning verleend.

Met ingang van zaterdag 6 maart 2010 liggen het projectbesluit, inclusief de hierbij behorende bescheiden, en de bouwvergunning gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Lith en het gemeentehuis van de gemeente Oss. De stukken zijn ook te raadplegen via de website www.lith.nl.

Op grond van artikel 46, lid 6 van de Woningwet in samenhang met de Algemene wet bestuursrecht dienen het projectbesluit en de bouwvergunning gezamenlijk te worden aangemerkt als één besluit. Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning binnen de hierboven genoemde termijn een beroepschrift indienen. Het beroepschrift dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht aan Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe kunt u, als u tevens een beroepschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op uw belangen, dat vereist. Dit verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Lith, 5 maart 2010

Naar boven