stcrt-2010-3414-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Hondsbos 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 23 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Hondsbos 1’ ongewijzigd vastgesteld.

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt dit bestemmingsplan met ingang van 8 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herbouw van de woning Hondsbos 1 te Reusel op een locatie vlakbij de huidige woning.

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding (plankaart).

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen ter inzage gedurende bovengenoemde periode van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur in het gemeentehuis (in de centrale hal van het gemeentehuis).

Gedurende deze periode kan alleen beroep worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degenen die redelijkerwijs kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen te kunnen indienen bij de gemeenteraad. Tevens kunnen zij een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de bovengenoemde termijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de genoemde afdeling treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Ook kunt u de bestemmingsplannen raadplegen op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar C. Stolwijk, telefoon 0497-650066.

Reusel, 5 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris,

L.J.M. Bertens.

De burgemeester,

H.A.J. Tuerlings.

Naar boven