stcrt-2010-3377-001.png Ontwerpprojectbesluit Burgemeester Reedekerstraat 29

Het college van B&W maakt bekend dat op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerprojectbesluit ‘verbouwen en wijzigen gebruik Burgemeester Reedekerstraat 29 (West-Terschelling)’ ter inzage ligt. Het betreft het wijzigen van de bedrijfsfunctie naar wonen, kantoor met opslag en twee inpandige recreatieappartementen.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 5 maart tot en met 15 april 2010, gedurende 6 weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W of mondeling door het maken van een afspraak met sector Grondgebied, via het algemene telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven