stcrt-2010-3376-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘WSZ Liessel, blok O1ZB’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 5 maart 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘WSZ Liessel, blok O1ZB’ en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt in de kom Liessel aan de Oude Molen, ’t Hofke en achter de woningen aan de Kieboom. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu worden ingewonnen waar het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. U kunt ook het bestemmingsplan en de grenzen van het plangebied inzien op de gemeentelijke website.

Dit bestemmingsplan maakt onderdeel uit van de in ontwikkeling zijnde Woonservicezone Liessel. Het bestemmingsplan maakt de realisering van woningen, een dorpssteunpunt, een huisartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een apotheek en een ondergrondse parkeergarage mogelijk.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Ook zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl). Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-489 711) tijdens kantooruren contact opnemen met mw. C. Span van de afdeling Economie.

Hoorzitting

Indieners van een zienswijze worden in de gelegenheid gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van de mogelijkheid gebruik wenst te maken om uw zienswijze mondeling toe te lichten.

Naar boven