stcrt-2010-3374-001.png Herziening van het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeehospitiumterrein Fase 1b’

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt: de herziening van het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeehospitiumterrein Fase 1b’.

Het herziene ontwerpbestemmingsplan ‘Zeehospitiumterrein Fase 1b’ maakt de bouw van 80 marktwoningen en een voorzieningencentrum mogelijk. Daarnaast worden in deze fase cliëntenwoningen en parkeergarages gerealiseerd. Het bestemmingsplan bepaalt de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het gebied.

Het Zeehosterrein is gelegen op de grens van Katwijk aan Zee en de Zuidduinen. De locatie wordt begrensd door de Boulevard, de Seinpoststraat, de Drieplassenweg en de Sport/Parklaan. Aan de zuidzijde wordt het terrein begrensd door enkele privéterreinen.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 5 maart 2010 t/m 16 april 2010 ter inzage, op het gemeentehuis van Katwijk en de servicepunten te Rijnsburg en Valkenburg en zijn tijdens openingstijden in te zien.

Katwijk, 4 maart 2010

Naar boven