stcrt-2010-3359-001.png Ontwerpbestemmingsplan Inrichtingsplan Dwingelderveld gemeente Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Inrichtingsplan Dwingelderveld gemeente Midden-Drenthe’ met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis in Beilen. Het inrichtingsplan wordt uigevoerd binnen het grondgebied van de gemeente De Wolden, Westerveld en Midden-Drenthe. Veruit het grootste deel van de treffen maatregelen vinden plaats in de gemeente Westerveld. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de realisatie van de inrichtingsmaatregelen die zijn gepland voor het Dwingelderveld. Het ontwerpbestemmingsplan en de eventueel hierbij behorende stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder het snelmenu ‘Bekendmakingen’.

Ter inzage

Gedurende de periode van inzage, heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer M. de Heer van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593)-53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven