stcrt-2010-3355-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Cantineweg’

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Cantineweg’ hebben opgesteld. Dit plan ligt met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Toelichting

Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de vertraging van de aanleg van de verlengde Westerbaan richting de Meeuwenlaan. Het bestemmingsplan Cantineweg maakt het mogelijk dat een gedeelte van de Cantineweg voor maximaal 5 jaar gebruikt kan worden als hoofdontsluitingsweg.

Het plangebied bestrijkt het gedeelte van de Cantineweg vanaf de Koningin Julianalaan tot aan het punt waar de Westerbaan is aangesloten op de Cantineweg.

Ter inzage

Van 5 maart 2010 tot en met 15 april 2010 kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is op werkdagen gedurende openingstijden in te zien op het gemeentehuis en de servicepunten. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATCantinewg-on01

Naar boven