stcrt-2010-3354-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Bakhuizen – Uitbreiding fase II, deel 2’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Bakhuizen – Uitbreiding fase II, deel 2’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied bevindt zich in het noordwesten van Bakhuizen en wordt in het westen begrensd door de Beurtskipper, in het noorden door de Bakhúster Feart, in het oosten door de jachthaven en in het zuiden door het evenemententerrein met clubhuis ten noorden van de Langebaan. Het nieuwe bestemmingsplan maakt de bouw van 12 al dan niet vrijstaande grondgebonden woningen mogelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 maart 2010 voor periode van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk. Ook is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (www.gaasterlan-sleat.nl).

Binnen genoemde termijn kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Balk, 4 maart 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

W. Hoornstra,

burgemeester.

J. Lemstra,

secretaris.

Naar boven