stcrt-2010-3353-001.png Ontwerpbestemmingsplan Noordwijkerweg 53 te Rijnsburg

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordwijkerweg 53’ hebben opgesteld. Dit plan ligt met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Toelichting

Het plangebied heeft betrekking op het perceel Noordwijkerweg 53 te Rijnsburg. Dit betreft het clubgebouw en de sporthal van voetbalvereniging Rijnsburgse Boys.

Dit bestemmingsplan maakt een verruiming van de gebruiksmogelijkheden van de panden, in de vorm van medegebruik ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen mogelijk.

Ter inzage

Van 5 maart 2010 tot en met 15 april 2010 kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend.

Het ontwerpbestemmingsplan is op werkdagen gedurende openingstijden in te zien op het gemeentehuis en de servicepunten. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De hyperlink naar de vindplaats is:

http://ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0537.bpRBGnoordwweg53-on01

Binnen de genoemde termijn zijn de bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpRBGnoordwweg53-on01

Naar boven