stcrt-2010-3352-001.png Vaststelling projectbesluit 3e en 4e fase Nautisch kwartier Huizen

Burgemeester en wethouders van Huizen maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij bij besluit van 23 februari 2010 het projectbesluit 3e en 4e fase Nautisch Kwartier Huizen hebben vastgesteld.

Het projectbesluit maakt de realisatie van de 3e en 4e fase van het Nautisch kwartier Huizen mogelijk dat o.a. de bouw omvat van een hotelaccommodatie, café, restaurants en bebouwing waarin naast horeca ook culturele en recreatieve functies kunnen worden ondergebracht.

Voor de realisatie van de tot de 3e fase behorende hotelaccommodatie c.a. hebben burgemeester en wethouders tevens de vereiste bouwvergunning verleend. Voor de overige objecten die in dit projectbesluit zijn begrepen zal in een later stadium bouwvergunning worden verleend.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken en de voor het oprichten van de hotelaccommodatie c.a. verleende bouwvergunning liggen met ingang van 5 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de Afdeling Omgeving, kamer 2.27 van het gemeentehuis, Graaf Wichman 10. De openingstijden zijn van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Tevens is dit projectbesluit met bijbehorende stukken vanaf genoemde datum te raadplegen via de gemeentelijke website: www.huizen.nl.

Gedurende genoemde termijn, dus tot en met 15 april 2010 kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning bij de rechtbank Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, door:

  • degene die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit heeft ingebracht;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te brengen.

Het projectbesluit en de verleende bouwvergunning treden in werking na afloop van de beroepstermijn of – indien gedurende die termijn beroep is ingesteld en om voorlopige voorziening is verzocht – op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Huizen, 4 maart 2010

Naar boven