stcrt-2010-3350-001.png Vaststelling projectbesluit gemeente Nederweert, op 23 februari 2010

Door de stuurgroep DOP Leveroy is een verzoek ingediend om aan de Heerbaan in Leveroy een sportcomplex te mogen realiseren. Vanwege de strijd met het geldende bestemmingsplan heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert, op 23 februari 2010 een projectbesluit vastgesteld. Het projectbesluit is beperkt gewijzigd vastgesteld. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 5 maart 2010 tot en met 15 april 2010, bij de centrale klantenbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden of op afspraak. De stukken kunt U tevens raadplegen op www.nederweert.nl  Plannen en Projecten  Ruimtelijke Ontwikkeling  Projectbesluiten. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • de aanvrager;

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank in Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Tevens bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Roermond, sector bestuursrecht. Voor het indienen ervan is griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Samenleving en Ruimte, telefoonnummer 0495 677 111.

Naar boven