stcrt-2010-3348-001.png Projectbesluit ‘Baexheimerhof te Baexem’

Het college van burgemeester en wethouders van Leudal maakt ingevolge artikel 3.11 lid 2 Wet ruimtelijke ordening jo artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal bij besluit van 23 februari 2010 het projectbesluit ‘Baexheimerhof te Baexem’ heeft genomen.

Het projectbesluit maakt het organiseren van zelfstandige horeca activiteiten in gemeenschapshuis Baexheimerhof in Baexem mogelijk.

Het projectbesluit van burgemeester en wethouders ligt met ingang van donderdag 4 maart, gedurende zes weken, aldus tot en met woensdag 14 april 2010 ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1 en het loket Milieu Bouwen en Wonen in Roggel, Markt 6.

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Rechtbank Roermond. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de sector bestuursrecht van de Rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Ingevolge artikel 3.11 lid 2 Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond. Hierdoor treedt het besluit niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven