stcrt-2010-3334-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Knapzaksteeg 9’

De gemeenteraad heeft op 18 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Knapzaksteeg 9’ vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan behelst een functieverandering van agrarisch naar een woonbestemming.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). U kunt het plan inzien van 4 maart tot 16 april 2010 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak (telefoonnummer 0341-359732) worden ingezien op donderdagavond bij de receptie tot 19.00 uur. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te bekijken op onze website www.putten.nl → ‘direct naar’ → ’bestemmingsplannen’.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening in dienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor zowel het behandelen van het beroepschrift als het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven