stcrt-2010-3307-001.png Ontwerpbestemmingsplan Lakerveld 10

Burgemeester en wethouders van Zederik maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 februari 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Lakerveld 10’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Lakerveld 10’ heeft betrekking op een bedrijfsperceel aan het Lakerveld te Lexmond. Dit bestemmingsplan maakt de vergroting van het bedrijfsmatig gebruik van het perceel mogelijk.

Het bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.zederik.nl staat een link naar deze landelijke voorziening. Tevens staat er een link naar alle bronbestanden van dit bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan als ook de onderliggende stukken ligt voor een periode van zes weken tevens ter inzage in het gemeentehuis te Meerkerk. Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan gezonden worden aan de gemeenteraad, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Beleid en Strategie (0183-356500).

Naar boven