stcrt-2010-3296-001.png Ontwerpbestemmingsplan 't Acker, 't Broek en De Kamp, artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het volgende ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen:

  • Nijmegen-Lindenholt.

Het plangebied Nijmegen-Lindenholt omvat de woonwijken 't Acker, 't Broek en De Kamp en wordt begrensd door:

  • het Maas-Waalkanaal aan de oostzijde (valt binnen plangebied);

  • de Wijchenseweg en bedrijventerrein Kerkenbos aan de zuidzijde (Wijchenseweg en het bedrijventerrein vallen buiten het plangebied);

  • de A73 aan de westzijde (valt buiten plangebied);

  • de Neerbosscheweg aan de noordzijde (valt inclusief het tankstation binnen het plangebied).

Het betreft een actualisatie bestemmingsplan waarin tevens verschillende ontwikkelingen mogelijk worden gemaakt. De ontwikkelingen bij de sportvelden in de noordzone van Lindenholt (sportpark, school en woningen) zijn in het bestemmingsplan opgenomen. Voor deze locatie wordt een Hogere Waarde procedure in het kader van de Wet Geluidhinder gevoerd.

Met ingang van 4 maart 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75. Tevens ligt er een exemplaar van het bestemmingsplan bij de informatheek in het Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 7039.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP6000-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/plannen/NL.IMRO.0268.BP6000-/NL.IMRO.0268.BP6000-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pfd bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/content/274988/inspraak_inzage_en_informatie

Tot en met woensdag 14 april 2010 (zes weken) kan eenieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. G230, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven