stcrt-2010-3289-001.png Beoordeling milieu-effectrapportage Gezandebaan 52a te Heusden

Burgemeester en wethouders van Asten maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 17 december 2009 heeft C.A.M. Loomans, Gezandebaan 37 te Heusden gemeente Asten medegedeeld dat hij voornemens is de varkenshouderij aan Gezandebaan 52a te Heusden gemeente Asten te gaan uitbreiden met meer dan 2200 plaatsen voor vleesvarkens. Deze activiteit is onderworpen aan een Milieu-effectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage 1994 jo. Artikel 7.4. van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Asten hebben besloten, dat door C.A.M. Loomans geen Milieu-effectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens door hen een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Asten leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 5 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de Afdeling Publiekszaken.

Asten, 4 maart 2010

Namens het college van burgemeester en wethouders van Asten,

A.M.G.T. (Ton), Smits.

afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven