stcrt-2010-3251-001.png Kennisgeving tervisielegging ontwerpbestemmingsplan ‘Doornseweg 32’ – gemeente Wijk bij Duurstede

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede maakt in verband met het bepaalde in artikel 3.8 Wro zijn voornemen bekend het ontwerpbestemmingsplan ‘Doornseweg 32’ in procedure te brengen.

Vanaf 4 maart 2010 tot en met 14 april 2010 ligt bij de publieke balie van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan ‘Doornseweg 32’ met bijbehorende stukken ter inzage ingevolge afd. 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht. Tevens kunt u de betreffende stukken raadplegen via de gemeente website: www.wijkbijduurstede.nl.

Tijdens de termijn van zes weken dat het plan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Wijk bij Duurstede.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad ter attentie van de heer M.C. Uitdehaag, Postbus 83, 3960 BB te Wijk bij Duurstede o.v.v. ‘zienswijze bestemmingsplan Doornseweg 32’.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de heer M.C. Uitdehaag, via muitdehaag@wijkbijduurstede.nl

Realisatie van de woningen in de voormalige brandweergarage is alleen mogelijk door het verlenen van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder art 110a lid 1. Het college is daartoe bevoegd en is voornemens die voor de Doornseweg 32 te verlenen.

Een ontwerpbesluit daartoe is gelijktijdig met het bestemmingsplan ter visie gelegd. U kunt op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht in bovengenoemde periode (4 maart 2010 t/m 14 april 2010) zienswijzen tegen dit ontwerpbesluit indienen. U kunt die sturen naar het eerdergenoemde adres.

Naar boven