stcrt-2010-3246-001.png Bestemmingsplan ‘Heersweg 27a’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat conform artikel 3.1 Wro het bestemmingsplan ‘Heersweg 27a’ ongewijzigd is vastgesteld. Het gaat om het realiseren van een woning op het perceel Heersweg 27 in Druten ten westen van de bestaande woning Heersweg 27.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 maart 2010 zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken wordt tevens op de website van de gemeente Druten geplaatst (www.druten.nl → gemeentelijke organisatie → bekendmakingen).

Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kan tijdens de beroepstermijn – naast het indienen van beroepschrift- een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dit verzoek treedt het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Druten, 3 maart 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.J. Driessen.

De burgemeester,

L.J.E.M. van Riswijk.

Naar boven