stcrt-2010-3245-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘koppelleiding Flevopolder – Noordoostpolder’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 18 februari 2010 het bestemmingsplan ‘koppelleiding Flevopolder – Noordoostpolder’ heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 4 maart 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

Het bestemmingsplan 'koppelleiding Flevopolder – Noordoostpolder' voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de realisering van een aardgastransportleiding tussen Swifterbant en Emmeloord.

Een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer P. de Jager van het cluster Ruimte, tel. (0527) 63 34 90.

Naar boven