stcrt-2010-3225-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Jachthaven Manten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 4 maart 2010 gedurende zes weken het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Jachthaven Manten, met de daarop betrekking hebbende stukken voor eenieder tijdens openingsuren ter inzage ligt in het gemeentehuis (afdeling REO), Rading 1 te Loosdrecht van 08.30–12.30 uur.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar op www.Wijdemeren.nl, onder actueel.

Het plangebied is gelegen aan de noord/westzijde van de Nieuweweg.

Het bestemmingsplan is op 18 februari 2010 door de raad gewijzigd vastgesteld.

Eén zienswijzen heeft geleid tot aanpassing van de verbeelding (plankaart). Tevens heeft de raad besloten nog enige wijzigingen aan te brengen in de toelichting.

Gedurende de termijn van zes weken kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuurs-rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, wanneer u:

  • belanghebbende bent en tijdig bij de raad een zienswijze heeft ingebracht;

  • belanghebbende bent en kunt aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de raad in te brengen;

  • belanghebbende bent en bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Een beroepschrift heeft evenwel geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de raad in werking treedt daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Loosdrecht, 3 maart 2010

Namens burgemeester en wethouders van Wijdemeren,

E.A.H. van der Biezen,

hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven