stcrt-2010-3182-001.png Bestemmingsplan Velp-Zuid, locatie noodunits Velperbroek

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan

‘Velp-Zuid, locatie noodunits Velperbroek’ op 16 februari 2010 ongewijzigd is vastgesteld door de Gemeenteraad.

Het plan heeft betrekking op een parkeerterrein aan de President Kennedylaan, nabij de Reigerstraat, en maakt het mogelijk dat in afwachting van het nieuwe winkelcentrum daar voorlopig noodunits kunnen staan.

Ter inzage

Het plan ligt met ingang van 4 maart tot en met 14 april 2010 ter inzage in het Gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het Servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32. Het gemeentehuis is ook open op dinsdagavond en wel van 17.30 tot 20.00 uur.

U kunt het plan tevens digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.rheden.nl).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravehage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 15 april 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De Steeg, 3 maart 2010

Naar boven