stcrt-2010-3174-001.png Ontwerpbestemmingsplan bestemmingsplan ‘Buitengebied, 13e herziening’

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Nieuwvliet-Bad’ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten zuidoosten van de kern Nieuwvliet-Bad (Baanstpolder).

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Nieuwvliet-Bad’ voorziet in de juridisch planologische regeling van het gebied ten zuidoosten van de kern Nieuwvlieten vervangt (geheel of gedeeltelijk) het volgende bestemmingsplan:

  • Bestemmingsplan ‘Buitengebied, 13e herziening’.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 4 maart gedurende zes weken tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, Nieuwstraat 22 in Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw G. Naeije van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 242 of de heer M. ten Braak, tel. 0117-377 142.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Nieuwvliet-Bad’ op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw G. Naeije van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed via tel. 0117-457 242.

Wij maken u erop attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 3 maart 2010

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven