stcrt-2010-3162-001.png Vaststelling Bestemmingsplan partiële herziening Gerrit Bleekerstraat 2 Kollum

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 18 februari 2010 heeft besloten het bestemmingsplan Gerrit Bleekerstraat 2 Kollum vast te stellen.

Middels de partiële herziening wordt de bestemming Kantoren en Banken gewijzigd naar een Woonbestemming – Appartementen, ten behoeve van een appartementencomplex met maximaal 18 seniorenappartementen. Met betrekking tot dit plan is inmiddels het overleg en de inspraak afgerond. Gedurende voornoemde termijn zijn er geen mondelinge dan wel schriftelijke zienswijzen ingediend.

Het besluit ligt met ingang van donderdag 4 maart 2010 tot en met woensdag 14 april 2010 ter inzage op het gemeentehuis aan de Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Dit besluit is tevens in te zien op de website van de Gemeente Kollumerland c.a. www.kollumerland.nl.

Alleen als u tijdig een zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. En tevens wanneer u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Kollum, 22 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a.

Naar boven