stcrt-2010-3115-001.png Voorontwerpbestemmingsplan Multifunctionele accommodatie Stadskanaal Noord

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend het voorontwerpbestemmingsplan ‘Multifunctionele accommodatie Stadskanaal Noord’ ter inzage wordt gelegd. Het plangebied betreft het voorste gedeelte van het sportpark aan de Boerhaavestraat in Stadskanaal.

Waar en wanneer kunt u het inzien?

Vanaf donderdag 4 maart tot en met woensdag 14 april 2010 ligt het voorontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op onze website, I www.stadskanaal.nl, rubriek politiek en organisatie, onderdeel bestemmingsplannen. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 14 april 2010 uw reactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar, T (0599) 631 436.

Naar boven