stcrt-2010-3099-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kottenseweg 184

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 3 maart 2010 gedurende zes weken tot en met 13 april 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kottenseweg 184’ ter inzage ligt.

Het doel van het plan is het planologisch mogelijk maken van een tuincentrum in het voormalige Veewaaggebouw. Daarnaast wordt het buitenterrein ingericht als parkeerplaats en komt er ruimte voor het uitstallen van bomen, potplanten en dergelijke.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is ook te raadplegen op onze internetsite www.winterswijk.nl onder: wonen en leven / ruimtelijke ordening / deelplannen buitengebied.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 2 maart 2010

Burgemeester en wethouders.
Naar boven