stcrt-2010-3059-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Bloemendaal-Dorp, 4e herziening

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat de gemeenteraad op 18 februari 2010 het bestemmingsplan Bloemendaal-Dorp, 4e herziening ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft het perceel Kerkplein 16 (café-restaurant Vreeburg). Het bestemmingsplan Bloemendaal-Dorp, 4e herziening maakt een bouwplan voor het realiseren van 2 bovenwoningen en een berging aan de achterzijde van het gebouw mogelijk.

Met ingang van 5 maart 2010 ligt het bestemmingsplan gedurende een periode van zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan kan gedurende deze periode op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien op de locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen. Tevens kunt u het bestemmingsplan gedurende dezelfde periode raadplegen via de website van de gemeente Bloemendaal: www.bloemendaal.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op het verzoek tot voorlopige voorziening is beslist.

Overveen, 4 maart 2010

De burgemeester voornoemd,

R.Th.M. Nederveen.

Naar boven