stcrt-2010-3049-001.png Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Vliegende vennen Noord-oost inclusief besluit tot het niet vaststellen van een exploitatieplan

Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen maken, in overeenstemming met het bepaalde in afdeling 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad van Gilze en Rijen op 22 januari 2010 het bestemmingsplan Vliegende Vennen Noord-Oost gewijzigd hebben vastgesteld. Voorts hebben zij besloten geen exploitatiepan vast te stellen.

Het raadsbesluit (inclusief bestemmingsplan) wordt met ingang van 4 maart 2010 ter inzage gelegd bij de gemeentebalie in Rijen (Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagen van 8.30 tot 19.00 uur) en in de Schakel in Gilze (Kerkstraat 104, geopend maandag 14:30 tot 16:30 en dinsdag 14:30 tot 19:00). Daarnaast kunt u het raadsbesluit, inclusief bestemmingsplan, inzien op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). Het raadsbesluit en bestemmingsplan zijn te vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, onder ‘Bestemmingsplannen’, ‘Bestemmingsplannen in procedure’ en vervolgens ‘Vliegende Vennen Noord-Oost’.

Daags na terinzagelegging kan, gedurende 6 weken, beroep worden aangetekend door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan of het voornemen tot het niet vaststellen van een exploitatieplan heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen;

  • een belanghebbende, voor zover het beroep betrekking heeft op een eventuele wijziging ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan of het voornemen tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

Het raadsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij een voorlopige voorziening is aangevraagd. Indien een verzoek om voorlopige voorziening tijdig is ingediend, wordt de werking van het raadsbesluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een beroepschrift en een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Naar boven