stcrt-2010-3048-001.png Verleende bouwvergunning en projectbesluit oprichten van een berging, Gaesstraat 3 te Belfeld

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de volgende bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld.

  • Belfeld, sectie K, nummer 1043, voor het oprichten van een berging aan de Gaesstraat 3 te Belfeld.

De besluiten worden tevens op de gemeentelijke website en in het E3 Journaal bekendgemaakt. De bouwvergunning, het projectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunnen hier ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken (waaronder de tekeningen e.d.).

De besluiten met bijbehorende bescheiden liggen vanaf 4 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Peperstraat 10 te Venlo, op werkdagen van 09.00 uur tot 14.00 uur bij het loket Bouwen en Verbouwen.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming, als één besluit gezien. Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit (tijdig) een zienswijze hebben ingediend alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze te hebben ingebracht, kunnen vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, gedurende zes weken beroep instellen bij de rechtbank, sector bestuurs-recht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven