stcrt-2010-3039-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Centrum Hoek Goudvinkenstraat – Goudvinkenstraat’

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben bij besluit van 2 september 2009, nummer 2009-013134 het bestemmingsplan ‘Centrum Hoek Goudvinkenstraat – Goudvinkenstraat’, zoals dat werd vastgesteld bij besluit van de raad van Winterswijk van 2 juli 2009, nummer VII-19, goedgekeurd.

Het plangebied ligt in het centrum van Winterswijk. Het noordwestelijk en het oostelijk deel wordt begrensd door de Goudvinkenstraat. Aan de zuidzijde bevindt zich de Burgemeester Vlamstraat.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met ingang van 2 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via onze website: www.winterswijk.nl onder: wonen en leven / ruimtelijke ordening / deelplannen kom.

Tegen dit besluit tot goedkeuring kan met ingang van 3 maart 2010 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door diegene die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten heeft ingediend of door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Bij de indiening van een verzoek om voorlopige voorziening, is eveneens griffierecht verschuldigd.

Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Winterswijk, 2 maart 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven