stcrt-2010-3018-001.png Vaststelling bestemmingsplan Bowlespark 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 8 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Bowlespark 1’ heeft vastgesteld en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen heeft genomen. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is een wijziging aangebracht. Er is een minimale afstand van 3 meter achter de gevellijn opgenomen, waarachter aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen mogen worden gebouwd.

Begrenzingen

Het plangebied betreft het perceel Bowlespark 1.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Bowlespark 1’ maakt de realisatie van maximaal 4 woningen in het bestaande pand op het perceel Bowlespark 1 mogelijk. Naast deze woningen mag het huidige kantongerecht gedeeltelijk in het pand worden behouden.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijlagen en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen liggen met ingang van donderdag 4 maart 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Ruimte in het stadskantoor, Olympiaplein 1 te Wageningen. Het loket is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur. In de middag kunnen de stukken bij het loket Ruimte op afspraak worden ingezien.

De stukken liggen tijdens de genoemde termijn ook ter inzage bij de openbare bibliotheek (openingstijden, onder voorbehoud van wijzigingen: op werkdagen van 11:00 uur tot 17:30 uur, op dinsdag- en vrijdagavond tot 20:30 uur en zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie over de openingstijden kunt u bij de bibliotheek terecht).

Website

Ook op de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl) kunt u het bestemmingsplan en de daarbij behorende onderzoeksrapporten en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen inzien onder digitaal loket; bestemmingsplannen bekijken; bestemmingsplannen ter inzage.

Beroep

Tot en met woensdag 15 april 2010 kan tegen de besluiten beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht en

  • door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen het bestemmingsplan en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure, het plan of het besluit geen exploitatieplan vast te stellen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Buiting van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 913. Voor overige vragen kunt u bellen met loket Ruimte (0317-492 700).

Naar boven